Bemutatkozunk

Az alábbiakban röviden bemutatjuk vállalkozásunkat:

Ingatlanokkal szorosan összefüggő tevékenységgel (közös képviselettel, kezeléssel, állapot felméréssel, értékbecsléssel, értékesítéssel, számvizsgáló bizottsági tagsággal, stb.) több évig foglalkoztunk egy nagy múltú ingatlanos cég alvállalkozójaként. Ennek köszönhetően valamennyi, az ingatlanokkal kapcsolatos területeken széles spektrumú ismeretekre tettünk szert, ide értve a műszaki ismereteket is.

Felsőfokú iskolai végzettséggel rendelkezünk, valamint elvégeztük az államilag akkreditált iskolák körébe tartozóingatlan közvetítő, értékbecslő valamint társasházkezelő tanfolyamokat.

A társasházkezelést, illetőleg a közös képviseleti vállalkozásunkat családi vállalkozás kereti között végezzük 2008 óta, önállóan, nem alkalmazottként. A korábbi évek munkájának eredményeképpen sikerült egy korrekt, megbízható, leinformálható, háttércsapatot összehoznunk, akik az ingatlanok felújításával, karbantartásával kapcsolatban nagy gyakorlattal és tapasztalattal bírnak. Ezen túlmenően, a témára szakosodott ügyvédi háttér is szükség szerint rendelkezésre áll. Könyvelést, adóbevallást, és egyéb adminisztrációs feladatokat a társasházaink vonatkozásában felelősségteljes, szakképzett alvállalkozónk végzi.

Nagyobb volumenű felújítási munkák megvalósításához - közgyűlési határozat alapján – szükség szerintönkormányzati pályázatot készítünk elő, illetőleg nyújtunk be.

Az elmúlt időkben kialakult hazai és globális méretű pénzügyi és gazdasági válság miatt, kiemelkedően fontosnak tartjuk az általunk kezelt társasházak gazdaságos és stabil üzemeltetését, melyet a tulajdonosok előzetes megbeszélést követően ellenőrizhetnek. Kiemelkedően fontosnak tartjuk a tulajdonosközösség többségi akaratának érvényesítését is, és az indokolatlan költségemelkedések elhárítását.

A társasházkezelést két cég keretében végezzük, melynek tagjai/tulajdonosai azonosak:

Flott-Home Bt. adószám: 21833551-1-41, cgj: 01-06-760215
Flott-Home Team Kft, adószám: 23283048-1-41, cgj: 01-09-958291

Jelenleg húsz társasház kezelését látjuk el, reméljük a tulajdonosközösségek megelégedését szolgálva.

Lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeinken, vagy az űrlap segítségével, hogy Ön is tapasztalhassa szakértő csapatra talált akiben nem fog csalódni.

Türkössy Zsolt
Czakó Szilvia

Ajánlatkérés

Az űrlap kitöltésével kérhet ajánlatot

Név *:
Email cím *:
Telefonszám:
Ajánlatkérésre vonatkozó cím:
Egyéb kérdés, megjegyzés:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!